Livet på Anysys


På Anysys finns inga stämpelklockor eller på plats-krav. Bara engagerade kunder och kollegor som delar ditt intresse för teknik i framkant. Här jobbar du i en platt organisation där människor med olika bakgrund och i olika åldrar alla är delaktiga i att bygga kultur och kundnöjdhet. Vi söker dig som är nyfiken, lyhörd och intresserad av att bidra till din egen och företagets fortsatta utveckling. Du behöver inte kunna allt, du behöver bara ha en vilja lära dig mer.

Lediga jobb


Affärsutvecklare

Vi söker en affärsutvecklare som vill jobba proaktivt med att identifiera och skapa relationer med nya potentiella återförsäljare. Som affärsutvecklare kommer du att ha stort inflytande över vår arbetsplats och vara en nyckelfigur i vår tillväxtstrategi. I rollen kommer du att förhandla avtal samt ge löpande support, hålla kundevent och utbildningar till våra återförsäljare för att säkerställa deras framgångar. Du är dessutom en viktig kugge i samarbetet med våra interna team för att säkerställa en smidig och effektiv verksamhet. Ditt ansvarsområde geografiskt kommer att vara från Gävle och söderut. För att trivas i rollen som affärsutvecklare hos oss tror vi att du är självgående, målinriktad och har en stark förmåga att bygga relationer.

Programmerare

Vi söker även en programmerare som är passionerad för att skapa innovativa lösningar. Som en av våra ansvariga inom området kommer du att vara en nyckelperson i vårt team! Som programmerar hos oss kommer du att jobba med att utveckla vårt system, både webapplikationen, front-end samt med moderna tekniker som AI. I denna roll kommer du samarbeta både med våra externa kunder och flera parter internt. All utveckling sker idag i Microsoft Visual Studio. Vi söker dig som har relevant utbildning eller är självlärd. Vi ser gärna att du har arbetslivserfarenhet inom programmering, men är du i början av din karriär och har ett stort driv kan även du vara helt rätt för jobbet.

Finns ingen ledig tjänst som passar dig?

Vi letar alltid efter drivna och nyfikna människor som på olika sätt kan bidra till vårt team. Skicka gärna en spontanansökan och berätta mer om dig själv.

Den här webbplatsen använder cookies.
Integritetspolicy OK