Tjänster

Vi kan fakturor


Anysys tjänster är utvecklade med särskilt fokus på fakturor, med kunskap och erfarenhet kring de utmaningar som just fakturahantering innebär. Våra tjänster kan enkelt adderas till ditt ERP-system och frigöra tid i din vardag. Det är både smidigt att komma igång och använda tjänsterna, oavsett vilken del av fakturahanteringen du jobbar med. Hjärtat i våra tjänster är vår egenutvecklade tolkningsmotor Capture, som gör att vi kan leverera tolkningsresultat i världsklass. Centralt placerad i våra servermiljöer kan Capture snabbt fånga upp, korrigera och implementera förändringar – ofta innan ni hunnit upptäcka felet.

Med Anysys har du dessutom alltid nära till experterna som utvecklat systemet, som kan erbjuda snabb hjälp vid frågor och stor möjlighet att påverka tjänstens innehåll.

Vårt kompletta program

Invoice

Invoice är ett användarvänligt webbaserat fakturahanteringssystem med arkiv som adderas till ditt ekonomisystem. Det gör det enkelt att bland annat granska, kontera, matcha och attestera leverantörsfakturor. När fakturorna är godkända exporteras de direkt till ekonomisystemet. Givetvis följer fakturabilden med och ger dig full kontroll hela vägen.

Core

För dig som endast har behov av att granska och registrera fakturor är Anysys Core ett bra alternativ för enkel ankomstregistrering. När fakturan är importerad och tolkad finns den direkt tillgänglig för granskning. Efter godkännande exporteras den till ekonomisystemet. Enklare blir det inte.

Document

Med Anysys Document kan du tolka och automatisera flöden för alla typer av dokument. Läs in och indexera allt från interna dokument till kundordrar och fraktsedlar. Kontakta oss för mer information om Anysys Document.

Inköpsordermatchning

Tillägget inköpsordermatchning underlättar avstämning och kontroll av dina leverantörsfakturor mot faktisk leverans. Du kan enkelt matcha inlevererade varor, eller skapa inleverans när fakturan hanteras. Med automatisk avstämning av bland annat priser och antal, samt en filtreringsfunktion för en tydlig överblick.

Passar det ditt ekonomisystem?


Sök |
Hurra! Anysys tjänster kan adderas till ditt ekonomisystem. Kom ihåg att avvikelser kan förekomma, kontakta oss för att vara säker.
Tyvärr kan Anysys tjänster inte adderas till ditt ekonomisystem i dagsläget, men vi är alltid öppna för att utveckla våra produkter. Kontakta oss för att ge ett förslag
Vem kan använda Anysys tjänster? Våra tjänster har varierade fördelar beroende på din roll.

Boka en demo eller ställ en fråga


Har du frågor om våra tjänster eller vill du boka en demo? Skicka in en förfrågan i kontaktformuläret nedan så återkommer vi så snart vi kan. Om du vill ha hjälp från vår support kan du hitta kontaktuppgifter här.

Den här webbplatsen använder cookies.
Integritetspolicy OK